راه اندازی Failover اینترنت با میکروتیک

جدول سرفصل محتوا راه اندازی Failover اینترنت با میکروتیک

در این مقاله قصد آموزش راه اندازی Failover برای دو لینک اینترنت توسط روتر میکروتیک را داریم. شرکت پردیس پارس مجری ارائه خدمات شبکه در حوزه های مجازی سازی شبکه، خدمات میکروتیک، نصب و راه اندازی سرویس های مایکروسافتی، راه اندازی سیسکو، راه اندازی و خدمات فایروال، خدمات بکاپ سرور، مانیتورینگ شبکه، راه اندازی VoIP و پشتیبانی شبکه می باشد.

آموزش راه اندازی Failover برای دو لینک اینترنت توسط روتر میکروتیک:

نیاز به اینترنت در شبکه های کنونی امری اجنتاب ناپذیر می باشد. بسیاری از سازمان ها جهت تضمین اتصال دایمی به اینترنت معمولاً از لینک های مطمئن تر مانند سرویس پهنای باندی که اکثر شرکتهای اینترنتی ارائه می دهند، استفاده می کنند اما امکان پرداخت هزینه های سنگین مربوط به سرویس پهنای باند برای همه مقدور نیست. در این مقاله آموزشی ما قصد داریم از طریق دو یا چند لینک اینترنتی شرایطی را فراهم کنیم که در صورت قطع ارتباط یکی از اینترنت ها، لینک دیگر شروع به فعالیت کند و ارتباط شبکه ما با اینترنت برقرار باشد. اصطلاحاً به این کار Failover گفته می شود. 

در این مقاله آموزشی ما اینکار را از طریق روترهای میکروتیک انجام خواهیم داد. برای انجام این کار می بایست یک لینک اینترنت با یک Default Route روی شبکه NAT شده باشد و کانکشن های مربوط به لینک دوم نیز برقرار باشد.

 راه اندازی Failover اینترنت با میکروتیک

همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید دو لینک اینترنت از دو ISP مختلف در روتر میکروتیک تنظیم شده است.

برای اینکه اینترنت به صورت Failover بین این دو لینک عمل کند کافیست به ازای هر Route یک Route دیگر با همان شرایط با Distance بالاتر و مشخص کردن لینک جدید ایجاد کنیم.

به این صورت که ابتدا یک Default Route برای شبکه ایجاد می کنیم.

 راه اندازی Failover اینترنت با میکروتیک

سپس برای این Route یک Route دیگر با Distance بالاتر و تعیین لینک جدید ایجاد می کنیم.

 راه اندازی Failover اینترنت با میکروتیک

همانطور که مشاهده می کنید در Route دوم مقدار Distance از مقدار پیش فرض خود که 1 می باشد به 5 تغییر پیدا و Gateway از اینترنت لینک 1 به اینترنت لینک تغییر پیدا نموده است.

نکته: مقدار Distance هر مقداری بیشتر از 1 می تواند باشد. در مورد مثال ما مقدار 2، 3 و 4 نیز صحیح می باشد.

نکته: به صورت کلی وقتی می خواهید از طریق میکروتیک امکان Failover ایجاد کنید حتماً باید NAT را بدون تعیین Out Interface کنید.

 راه اندازی Failover اینترنت با میکروتیک

همانطور که مشاهده می کنید در فیلد Out Interface هیچ موردی انتخاب نشده است.

پس از انجام موارد فوق، به محض اینکه ارتباط اینترنت لینک اول قطع می شود لینک دوم جایگزین می شود.

نکته: این امکان برای مواقعی که حجم و یا مدت زمان اشتراک اینترنت لینک اول به اتمام رسیده باشد به صورت هوشمند عمل نمی کند، چرا که ملاک تشخیص برقراری ارتباط، داشتن پینگ به گیت وی لینک مشخص شده می باشد. در مواقعی که حجم اینترنت لینک اول شما به اتمام رسیده باشد می توانید با خاموش کردن مودم اول به روتر در این زمینه کمک کنید، بلافاصله پس از خاموش شدن مودم اول ارتباط از طریق لینک دوم برقرار خواهد شد.

 تگ: راه اندازی Failover اینترنت با میکروتیک، خدمات میکروتیک، راه اندازی میکروتیک، آموزش میکروتیک، کانفیگ میکروتیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از سال ۱۳۸۸، شرکت پردیس پارس به ارائه خدمات تخصصی راه‌اندازی و پشتیبانی شبکه می‌پردازد. با سابقه‌ای درخشان شامل بیش از ۱۰۰ پروژه موفق، این شرکت اکنون دارای مجوز رسمی از اداره ثبت شرکت‌های استان تهران است.. تیم ما، متشکل از متخصصین با تجربه، با استفاده از فناوری‌های روز، خدماتی نوین در زمینه‌های راه‌اندازی شبکه، پشتیبانی و مجازی‌سازی ارائه می‌دهد.

ارتباط با ما
مجوزهای ما
Call Now Button